Brugervilkår

De her gengivne regler og retningslinjer finder anvendelse for enhver brug af dette website og tilknyttede internettjenester, som stilles til din rådighed af ama.dk. Kun brugere som accepterer disse regler har ret til at benytte websitet.

INFORMATIONERNES KORREKTHED
Produktspecifikationer og anden information er enten tilvejebragt gennem leverandører, grossister, forhandlere samt disses publikationer, eller er indsamlet via andre offentligt tilgængelige kilder. Det er ama.dk’s hensigt og ønske, at alle informationer på dette website er så korrekte, præcise og opdaterede som muligt. ama.dk kan dog ikke gøres ansvarlig for nøjagtigheden og korrektheden af de informationer som findes på dette website. Enhver anvendelse af websitet og dets informationer sker på eget ansvar.

ANSVARSBEGRÆNSNING
1. ama.dk’s websites og software tilbydes til brug som “det er” uden noget ansvar for ama.dk – kun begrænset til, hvor der ifølge dansk præceptiv lovgivning er et ansvar. ama.dk kan ikke holdes ansvarlig for fejlagtige/mangelfulde oplysninger så som priser, rabatter, beskrivelser, billeder, tilbud og links medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

2. Ama.dk har intet ansvar eller yder nogen garanti for varer eller tjenesteydelser fra de butikker/virksomheder, der er tilknyttet ama.dk’s websites. Ama.dk har og yder heller igen garanti for effekten af annoncering og markedsføring.

3. Ama.dk gør sit bedste for at undgå vira, “orme” o.lign, men påtager sig intet ansvar for eller nogen garanti for, at internet sider og/eller emails fra ama.dk er fri for sådanne.

4. Billige Fagforeninger gør sit bedste for at internet siderne og softwaren til enhver tid er fuldt funktionsdygtige, men påtager sig intet ansvar for eller garanti for, at det er tilfældet.

5. De foranstående ansvarsbegrænsninger gælder også for et hvilket som helst samarbejde ama.dk har eller måtte indgå. Selv hvis en samarbejdspartner ifalder ansvar, gælder dette ikke ama.dk.

LOVVALG
Alle spørgsmål eller konflikter i relation til ovenstående ”Brugervilkår” skal løses efter dansk ret og ved danske domstole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Oversigt over alle A-kasser i Danmark – find en billig A-kasse med lavt kontigent, der passer til netop dit arbejde samt har en høj medlemtilfredshed.