Danskerne opgiver efterlønnen

Især danskere under 50 år har nu så lidt tiltro til efterlønsordningen, at der er trukket 20 milliarder kroner ud. De seneste tal viser, at op mod halvdelen af af danskere under 50 år, som før var en del af efterlønsordningen har trukket sig ud.

De ældre over 50 år har dog fortsat tiltro til ordningen og kun ca. 13 procent over 50 år har trukket sig ud. Dette er også klogt, at da stort set ingen over 50 år vinder mest ved at tage pengene ud af ordningen nu. Her spiller bl.a. den skattefri præmie ved at blive på arbejdsmarkedet og muligheden for et seniorjob ind.

Du kan stadig nå at trække pengene skattefrit ud, hvis du ikke har gjort det endnu. Muligheden løber frem til den 1. oktober men også efter den dato kan du trække pengene ud, men så skal du overføre pengene til en anden pensionsopsparing.

Få mere information om akasser og efterløn på ama.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Oversigt over alle A-kasser i Danmark – find en billig A-kasse med lavt kontigent, der passer til netop dit arbejde samt har en høj medlemtilfredshed.