Alt om A-kasser – find en billig A-kasse med høj medlemstilfredshed her

Her finder du råd og vejledning til at vælge en billig A-kasse, der optager netop dig samt har høj medlemstilfredshed.

Der findes 29 statsanerkendte A-kasser i Danmark. I tabellen nedenfor er A-kasserne objektivt listet efter, hvor mange af A-kassens medlemmer, der generelt var tilfredse med A-kassen i Arbejdsdirektoratets seneste undersøgelse.

Du kan også finde en billig A-kasse ved at se, hvad det samlet koster årligt i kontingent, at være medlem af de enkelte A-kasser, samt hvor stor en del af det årlige kontingent, der går til administration:

 

Danske Sundhedsorganisationers A-kasse (DSA)

Danske Sundhedsorganisationers A-kasse (DSA). Arbejdsløshedskassen DSA optager og servicerer kun sygeplejersker, jordemødre, bioanalytikere, ergoterapeuter, fysioterapeuter og radiografer. DSA er således en meget målrettet og fagspecifik a-kasse med stor erfaring indenfor sit virkefelt.

Læs mere om Danske Sundhedsorganisationers A-kasse (DSA)

Det Faglige Hus A-kasse

Det Faglige Hus er en paraplyorganisation og brand for en række fagforeninger og a-kasser. Det Faglige Hus er politisk uafhængig og støtter ikke politiske partier. Det Faglige Hus er en tværfaglig a-kasse, der optager lønmodtagerne og selvstændige fra alle erhverv og faggrupper og det Faglige Hus er kendetegnet ved det meget lave kontingent til fagforeningen.

Læs mere om Det Faglige Hus A-kasse

Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles-Arbejdsløshedskasse (FTF-A)

Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles-Arbejdsløshedskasse (FTF-A) blev stiftet i 1976 og var oprindeligt en fagligt afgrænset a-kasse inden for hovedorganisationen FTF’s område. I 2008 blev FTF-A åbnet op som en tværfaglig a-kasse for alle lønmodtagere og selvstændige men stadig med sit faglige og arbejdsmæssige fokus på funktionærer og tjenestemænd.

Læs mere om Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles-Arbejdsløshedskasse (FTF-A)

Ingeniørernes Arbejdsløshedskasse (IAK)

Ingeniørernes Arbejdsløshedskasse (IAK). IAK er en fagligt afgrænset arbejdsløshedskasse med over 70.000 medlemmer. Som navnet antyder er medlemmerne i IAK hovedsageligt ingeniører og maskinmestre. IAK sikrer sine medlemmer ret til dagpenge i tilfælde af arbejdsløshed og administrerer efterlønsordningen.

Læs mere om Ingeniørernes Arbejdsløshedskasse (IAK)

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog (AJKS).

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog (AJKS).

AJKS er formidlernes foretrukne a-kasse og organiserer journalister, fotografer, pressefotografer, grafikere, produktionsmedarbejdere, web-redaktører, billedkunstnere, forfattere, kommunikations- og informationsmedarbejdere, kandidater og bachelorer inden for kommunikation og markedsføring samt translatører, oversættere og korrespondenter.

Læs mere om Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog (AJKS

Oversigt over alle A-kasser i Danmark – find en billig A-kasse med lavt kontigent, der passer til netop dit arbejde samt har en høj medlemtilfredshed.